Portada > Actualitat > Notícies > 36 tallers en competències digitals i alfabetització multimèdia als instituts de Parets

36 tallers en competències digitals i alfabetització multimèdia als instituts de Parets

22/11/2016

Durant aquest curs escolar, l’Ajuntament de Parets, per mitjà del projecte educatiu Passaport Digital, imparteix tallers en competències digitals i alfabetització multimèdia a tots els instituts de Parets del Vallès: IES Torre de Malla, NS Montserrat, La Sínia i ACESCO.

En total seran 36 tallers que proposen als alumnes de secundària treballar i reflexionar sobre qüestions bàsiques i imprescindibles per fer un ús crític i responsable d’internet. També per saber navegar per la xarxa sense perdre’s o naufragar.

Els temes que s’han abordat durant les primeres sessions, amb alumnes de primer a quart d’ESO, són: com cercar, seleccionar i contrastar a internet?; la violència de gènere a cop d’App; la gestió de la identitat digital; la lectura audiovisual: aprenem a llegir imatges! i com funcionen les xarxes socials.

Passaport Digital és un projecte educatiu dirigit per dues periodistes en actiu que volen aportar la seva experiència professional a les aules en temes d’alfabetització multimèdia i competències digitals, amb  l’objectiu de fomentar un ús actiu, crític i responsable d’Internet.

Arxivat a: Educació
Tallers educació competències digitals La Sinia img