Portada > Actualitat > Notícies > VIII Concurs literari ‘Parets arreu del món’

VIII Concurs literari ‘Parets arreu del món’

23/11/2016

L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través del Servei d'Acollida, ha convocat la vuitena edició del concurs literari 'Parets arreu del món', que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les persones migrants. El certamen vol donar a conèixer les experiències, reals o imaginàries, que per mitjà d'un viatge o per l'arribada de nous residents han connectat Parets amb diferents indrets del món.

El concurs està obert a totes les persones majors d'edat empadronades a Parets. Cada participant només es pot presentar a una categoria, relat o poesia, en llengua catalana, i ha de centrar-se en el lema genèric "Parets arreu del món", tot i que el tema pot ser lliure.

En el cas dels relats, han de tenir una extensió mínima de dues pàgines i màxima de quatre, a doble espai i lletra Arial cos 12, mida DIN-A4 i per una sola cara. Pel que fa a la poesia, les obres han de tenir una extensió d'entre 14 i 35 versos, també en Arial, cos 12.

En totes dues categories hi ha tres premis de 200, 100 i 50 euros respectivament. Les obres es poden presentar impreses del 29 de novembre al 9 de desembre, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, plaça de la Vila, 1, acompanyades d'una instància, en un sobre tancat que contingui les dades personals i l'adreça de l'autor o autora.

La valoració dels treballs es farà tenint en compte criteris com la qualitat literària, la correcció estilística i ortogràfica, la transmissió de valors de respecte per les migracions i l'adequació del relat al tema de la convocatòria.

El veredicte es donarà a conèixer el diumenge 18 de desembre, en un acte públic que tindrà lloc a la plaça de la Vila.

Les bases íntegres del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament, www.parets.cat.

Arxivat a: Cultura
Parets arreu del món 2016 banner