Portada > Actualitat > Notícies > Lectura del manifest contra la violència masclista, demà, a les 12 h, a la plaça de la Vila de Parets

Lectura del manifest contra la violència masclista, demà, a les 12 h, a la plaça de la Vila de Parets

24/11/2016

Parets se suma a la celebració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, demà, 25 de novembre, a les 12 hores, a la plaça de la Vila, tindrà lloc la lectura institucional del manifest contra la violència masclista.

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia).

Des de fa 16 anys, el consistori paretà dedica el mes de novembre a la lluita contra la violència vers les dones amb la celebració de la campanya Prou d’Hòsties, que inclou cursos, tallers, exposicions, xerrades, conferències i activitats lúdiques adreçades a tota la població.

Arxivat a: Benestar social
Prou d'hòsties 2016 banner

Arxius adjunts