Avui i demà, Parets del Vallès viurà el ‘Dia del barri’

Dilluns, 28 de novembre de 2016 a les 00:00
Avui, dilluns 28 de novembre, i demà, 29 de novembre, els paretans i les paretanes podran participar del ‘Dia del barri’, un espai per compartir amb els regidors i regidores de l’Ajuntament els seus neguits i preocupacions pel que es fa al seu entorn, i per conèixer, de primera mà, les obres i millores previstes que afecten als diferents districtes de Parets.

L’activitat coincideix amb la posada en marxa de les Meses de convivència i seguretat, un projecte impulsat per l’Ajuntament per tal de fer partícip el veïnat de tot allò que li afecta. Les meses de seguretat i convivència neixen amb la voluntat d’esdevenir una eina activa d’intercanvi d’informació entre els ciutadans i ciutadanes de Parets i l’administració, per tal de posar en comú idees i buscar solucions específiques per a cada indret. 

La Regidora dels barris de Can Butjosa, Riera Seca i la Salut, Paola Gratcós, manifestava la importància de la trobada “per escoltar i compartir amb els veïns i veïnes de cada barri els temes que són veritablement importants per a ells. És una gran oportunitat per conèixer-nos i posar en comú idees i treballar plegats per fer que els nostres carrers i barris siguin cada dia millors”.

Les meses estaran formades pel regidor de cada un dels barris, representants de les forces de seguretat, comerciants, i representants de la ciutadania. Les reunions seran periòdiques en funció de cada barri. Tothom que vulgui actuar com a representant del seu barri respectiu s’haurà de posar en contacte amb el regidor o regidora del barri que correspongui.

Calendari de visites dels regidors i regidores durant el ‘Dia del barri’

CASAL CAN BUTJOSA

Paola Gratacós, 28 de novembre de 19 a 20 h. Barri Can Butjosa, Riera Seca i La Salut.

CASAL CAL JARDINER

Toni Fernández, 28 de novembre de 20 a 21 h. Barri Cerdanet, Jardiner i Can Riera.

AJUNTAMENT-SALA DE PLENS

Dídac Cayuela i Raul Urtusol, 28 de novembre de 20 a 21 h. Barri Antic.

ESCOLA MUNICIPAL PAU VILA

Àfrica Martínez, 29 de novembre de 19 a 20 h. Barri Sot d’en Barriques i Escorxador.

CASAL SANT JORDI

Susanna Villa, 29 de novembre de 19 a 20 h. Barri Eixample Central.

ESCOLA VILA PARIETES

Francesc Juzgado, 29 de novembre de 19.15 a 20.15 h. Barri Can Berenguer i Espai Central.

ASOVEEN

Miquel Pérez, 29 de novembre de 20 a 21 h. Barri Can Roura, Sardana i Estació.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34