La Fira de Nadal dóna el tret de sortida de les festes a Parets del Vallès

Dilluns, 12 de desembre de 2016 a les 00:00
Un any més, la plaça de la Vila de Parets acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Nadal, organitzada per l'Associació de Serveis i Comerços de Parets (ASIC) i l'Ajuntament de Parets. La fira s'instal·larà el pròxim diumenge 18 de desembre, de 10 a 15 h.

Durant el matí, a més de l'arbre dels desitjos, on els paretans, les paretanes i visitants d'arreu podran penjar els seus anhels per al 2017, s'instal·laran més d'una trentena de parades i botigues locals on es podran adquirir tota mena de guarniments i regals per a aquestes festes. A les 10 h es farà un esmorzar popular a càrrec del Restaurant La Salut i, a les 11 h, podrem escoltar el Cantajocs, amb cançons per a la mainada.

A partir de les 12 h hi haurà animació amb personatges de Nadal, una passejada de bestiari, amb gegants i tabalers, i la visita del Carter reial. A les 12.30 h, es farà el lliurament de premis del concurs literari 'Parets arreu del món'.

II Trobada de Tions i caga Tió popular

Enguany, l'associació organitza la II Trobada de Tions a Parets. Podeu portar el vostre Tió casolà i optar a un dels premis que l'entitat sortejarà entre els participants. El lliurament de premis tindrà lloc a les 14.30 h.

Si preferiu picar a cop de bastó, a les 13 h es farà un caga Tió popular, amenitzat pel grup 'Xarop de Canya'. Per obtenir un regal del Tió cal recollir, prèviament, a les botigues associades a l’ASIC, un dels tiquets regal que els comerços repartiran entre els clients que els visitin.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34