Parets se suma als actes en favor de La Marató de TV3

Divendres, 16 de desembre de 2016 a les 00:00
Les entitats paretanes i els serveis municipals se sumen, un any més, a les activitats que s’organitzen amb motiu de La Marató de TV3 que enguany es dedica a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L’Escola de la Natura organitza, en col·laboració amb alguns municipis de la rodalia, una caminada solidària per l’entorn de Gallecs que es farà aquest diumenge, 18 de desembre, amb sortida a les 10.30 h, des de l’escola. També hi haurà un punt de sortida als municipis de: Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Lliçà de Vall. Per a més informació: www.espairuralgallecs.cat.

La gent gran de Parets s’ha tornat a implicar activament amb La Marató de TV3, i El grup ‘La il·lusió no té edat’ va organitzar, amb una excel·lent acollida, un festival de playbacks que va aconseguir recaptar 840,30 € en favor d’aquesta causa. L’entitat Rialles Parets i la Companyia Riallera de Joves Paretans també s’han sumat a la iniciativa, i el 10% de la recaptació i de l’obra “Pastorets cap a Parets”, que es representarà el 26 de desembre, a les 19 h al Teatre Can Rajoler, a més d’una rifa, es destinaran a La Marató. La Biblioteca Can Rajoler ha aportat el seu gra de sorra amb la venda de llibres de segona mà. Fins al moment s’han recaptat 500 euros que s’han ingressat a la fundació.

Les escoles, també amb La Marató

A més de diferents xerrades que van tenir lloc a l’Acesco, un any més, l’Institut Torre de Malla ha volgut col·laborar amb el projecte de La Marató i organitza el Super COR, un mercat d’objectes de segona mà que l’alumnat de 3r ESO d’Emprenedoria ha recollit entre la comunitat educativa. Els alumnes són els encarregats de posar-los a la venda avui, divendres 16 de desembre, en un espai davant del Centre d’Atenció Primària i al mateix institut Torre de Malla.

D’altra banda, nens i nenes de l'escola NS Montserrat han participat en el disc de La Marató formant part dels cors de la cançó “Sense tu”, interpretada per Sole Giménez, veu i exlíder del grup Presuntos Implicados.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34