Portada > Actualitat > Notícies > La policia local de Parets imputa un home per un presumpte delicte d’exhibicionisme

La policia local de Parets imputa un home per un presumpte delicte d’exhibicionisme

23/12/2016

La Policia Local de Parets del Vallès ha imputat a un home per un presumpte delicte d'exhibicionisme. Això ha estat possible gràcies a la identificació d'algunes menors que havien presenciat els fets i ho havien posat en coneixement dels agents.

Immediatament, la unitat encarregada de la investigació es va mobilitzar durant setmanes per organitzar un dispositiu amb l'objectiu de localitzar l'home, que va actuar a la població.

Arran d'això, es va poder realitzar una roda de reconeixement fotogràfic, en què les menors van identificar l'agressor. Finalment, es va procedir la imputació d'un home d'uns quaranta anys, procedent de la comarca del Maresme, que ja tenia antecedents per fets de la mateixa naturalesa.

La Regidora de Seguretat Ciutadana, Àfrica Martínez, declarava "la gran tasca que des de la Policia Local es desenvolupa de manera constant per evitar fets delictius o per arribar a la localització dels presumptes delinqüents".

L'inspector de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, posava de manifest "la importància de la col·laboració ciutadana, tant pel que fa a la denúncia de delictes com a la identificació dels autors".

Arxivat a: Seguretat
Policia Local