Portada > Actualitat > Notícies > Més de 200 alumnes de P5 participen a la tercera edició del Canta Parets!

Més de 200 alumnes de P5 participen a la tercera edició del Canta Parets!

19/01/2017

Més de 200 nenes i nens de P-5 de totes les escoles del municipi, sota la coordinació dels seus professors de música, participen enguany en el Canta Parets!, que tindrà lloc demà divendres 20 de gener, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, a partir de les 18.30 h.

La cantata donarà el tret de sortida a les activitats programades amb motiu de la Festa Major d’Hivern. L’organització, coordinació i direcció musical del concert van a càrrec del director de l’Escola Municipal de Música, Jordi Azagra, que ha comptat amb la col·laboració dels professors, professores i alumnes de l’escola, que interpretaran la música en directe.

La base musical estarà formada per 8 músics i hi haurà una narració que anirà a càrrec de Marta Garcia. Enguany, el títol de la cantata és “El nen enamorat de la lluna”, de Manel Justicia.

Entre els objectius de Canta Parets!, hi ha la interrelació entre els diferents centres educatius units en un projecte comú, ajudar els alumnes a familiaritzar-se amb la música i estimar-la o donar al treball quotidià de l’aula la dimensió social pròpia de la música. Durant els mesos de preparació de la cantata, l’Escola de Música ha facilitat als centres tot el material de suport com ara partitures i àudios amb les bases musicals per poder assajar.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Projecte Canta Parets