Portada > Actualitat > Notícies > Dos centres educatius de Parets, escollits per participar en el projecte educatiu "Ara és demà"

Dos centres educatius de Parets, escollits per participar en el projecte educatiu "Ara és demà"

27/01/2017

L’Institut La Sínia i l’Escola Bressol Municipal El Cirerer han estat escollits per participar en el projecte ‘Ara és demà’, impulsat per la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat, amb l’objectiu de generar un debat sobre el futur de l’educació a Catalunya.

El projecte "Ara és demà" vol donar resposta als principals reptes de futur del sistema educatiu de Catalunya i avançar en qualitat i equitat per afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat.

Es tracta de definir, entre tots els agents del territori, quina és l’escola que volem per demà i com orientar les polítiques educatives en un futur. Catalunya està dividida per sectors i Parets del Vallès s’inclou dins el Vallès Sud. Cada sector escull uns centres de referència que faran una trobada de treball amb professorat, famílies i alumnes per tal de debatre diferents eixos i elaborar un document amb les conclusions.

Posteriorment hi haurà una reunió de tot el Vallès Sud on es posaran en comú les aportacions dels centres i ens participants. L’estiu de 2017 finalitzarà la reflexió col·lectiva amb l’aprovació, en el si del Consell Escolar de Catalunya (CEC), d’un document que recollirà les aportacions que hagin suscitat major consens al llarg d’aquests mesos de debat.

El nom d’aquest projecte té el seu origen en els versos del poeta Miquel Martí Pol, Ara és demà, atès que ajuden a entendre el sentit d’aquesta profunda reflexió sobre els reptes a afrontar i com les polítiques educatives hi poden donar resposta. 

Arxivat a: Educació
Ara és demà logo