Portada > Actualitat > Notícies > Nous cursos i tallers al Casal de Cultura Can Butjosa

Nous cursos i tallers al Casal de Cultura Can Butjosa

31/01/2017

El Casal de Cultura Can Butjosa ja ha donat a conèixer la nova programació de cursos, tallers i activitats que començaran al febrer, i es duran a terme fins al pròxim mes de juny.

Enguany, es podran trobar de nou els cursos amb més demanda ciutadana com ara els monogràfics de cuina, rebosteria, pintura i dibuix o costura i reciclatge de roba, i es reediten aquells relatius a la dansa o a tenir cura del cos i el benestar emocional: ioga, Pilates, relaxació, o el taller de cos, consciència i emocions.

Els cursos per a joves i adults com fotografia digital, dansa fusió oriental, Bollywood, ball flamenc o sevillanes també tornen a formar part de la programació d’enguany. Pel que fa als més petits, el casal proposa tallers de pintura, treballs manuals amb fang i ceràmica o rebosteria infantil.

Les inscripcions es poden formalitzar al Casal de Cultura Can Butjosa, al carrer la Salut, 50.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
2017-1 Cursos Can Butjosa banner

Arxius adjunts