Portada > Actualitat > Notícies > Protecció civil de Parets impartirà un taller de primers auxilis adreçat als pares, mares i professors de l'escola Vila Parietes

Protecció civil de Parets impartirà un taller de primers auxilis adreçat als pares, mares i professors de l'escola Vila Parietes

01/02/2017

Què fer davant d'un ofegament, com tractar un tall, quin material hi ha d’haver a la farmaciola, o quins són els procediments que cal dur a terme en una situació d'emergència són alguns dels temes que es tractaran durant el taller sobre primers auxilis, que els voluntaris de Protecció Civil impartiran el dilluns 13 de febrer, a les 16.45 h, als pares, mares i professors de l'escola Vila Parietes.

L'objectiu de la xerrada és oferir consells i eines útils a les persones que tenen infants al seu càrrec o conviuen amb ells, per tal de resoldre amb eficàcia qualsevol situació sobtada que comprometi la seva salut.

El curs, adreçat al professorat i als pares i mares dels alumnes de tots els cursos del centre Vila Parietes, serà impartit per Josep M. Andrés, tècnic sanitari i membre del cos de Protecció Civil, que comparà amb el suport de Constant Perez, tècnic sanitari i membre de Falck VL.

A la ponència es desplaçarà una ambulància per tal que els assistents puguin conèixer de primera mà el funcionament i l’interior d’aquest tipus de vehicle. 

Arxivat a: Seguretat
Logo Protecció Civil Parets