Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets estrena web: www.policia.parets.cat

La Policia Local de Parets estrena web: www.policia.parets.cat

06/02/2017

A la nova pàgina web, s’informarà de les notícies d’actualitat, de com contactar amb la policia i, també, es donaran a conèixer consells en matèria de seguretat.

Aquesta neix amb la voluntat de facilitar tot tipus d’informació d’interès per a la ciutadania.

Joan Pérez, Inspector en cap, afirma que la web ha de ser una eina de consulta útil i immediata perquè la ciutadania conegui més i millor la Policia Local i estigui informada en tot moment de les accions que duem a terme. És el cas de les noves campanyes de seguretat viària que hem endegat precisament aquest mes de febrer. Allà podran consultar tota la informació amb més detall”.

Àfrica Martínez, regidora de Seguretat Ciutadana, afegeix que a la nova pàgina també s’informarà de notícies que afecten a la comarca i a Catalunya ja què, com és sabut, en nombroses ocasions la policia local actua de manera conjunta amb altres cossos de seguretat”.

Finalment l’alcalde de Parets, Sergi Mingote ha afirmat que seguim la nostra línia d’informar de tot a tothom, amb total transparència i de forma que tinguin coneixement de dades, consells, recomanacions i tot el que pugui ser d’utilitat per a les ciutadanes i els ciutadans. En aquesta mateixa línia, en breu convocarem les meses de convivència i seguretat”.

Amb aquesta nova acció, l’Ajuntament de Parets continua avançant en la millora de l’atenció ciutadana i en posar les noves tecnologies a l’abast de tothom.

Arxivat a: Seguretat
Pàgina web policia local 2 retall