Portada > Actualitat > Notícies > Una de cada tres persones del Vallès Oriental que han trobat feina durant el mes de gener és de Parets

Una de cada tres persones del Vallès Oriental que han trobat feina durant el mes de gener és de Parets

06/02/2017

Segons les darreres dades publicades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental, la taxa de persones aturades a Parets del Vallès durant el mes de gener s’ha reduït un 6,56% respecte del mes anterior. De les 223 persones de la comarca que s’han incorporat al mercat laboral el gener, 75 són paretanes i paretans.

Pel que fa a la variació anual, Parets del Vallès ha registrat un descens en número d’aturats de 147 persones, el que significa un 12,09% menys de desocupats que en el mateix període de l’any anterior. Pel que fa a la resta de la comarca, al mes de gener, el Vallès Oriental també registra una reducció en el nombre d’aturats situant-se en 25.354, un 0,87% menys que el mes de desembre.

Segons el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Parets, Toni Fernández, aquestes xifres evidencien la bona feina que en matèria laboral i econòmica estem desenvolupant des de l’Ajuntament”.

D’altra banda, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, insisteix que “tot i ser una magnífica notícia, continuarem apostant i prioritzant les iniciatives per seguir generant nous llocs de treball”.

Finalment, la Directora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, Imma Ruiz, puntualitza que “de les 75 persones de Parets que han trobat feina al mes de gener, 64 són usuàries de l’SLOP, el Servei Local d’Ocupació de Parets”.

L’Ajuntament de Parets del Vallès continua desenvolupant accions específiques destinades a reduir el nombre d’aturats, com ara els ajuts a empreses que contractin persones del municipi, els plans d’ocupació locals impulsats des del consistori, les borses de treball per l’administració o el servei d’orientació i assessorament per a emprenedors que promou l’autoocupació.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
SLOP