Portada > Actualitat > Notícies > La CAMPA de Parets del Vallès renova la junta directiva

La CAMPA de Parets del Vallès renova la junta directiva

07/02/2017

Coincidint amb el nou curs escolar, la Coordinadora d'Associacions de Mares i Pares –CAMPA– de Parets del Vallès ha renovat la junta directiva. Fins ara ocupaven els càrrecs de presidència, secretaria i tresoreria, els representants de les Ampas de l’Escola Lluís Piquer, Pau Vila i Nostra Sra. de Montserrat. Aquest curs són reemplaçats pels representants de l’Escola Pompeu Fabra, l’Institut Torre Malla i Acesco.

Entre d’altres, des de la seva creació, la CAMPA ha col·laborat amb el projecte de recollida de productes d’higiene personal i de la llar impulsat per Càritas Parets; ha participat en la recollida de signatures per evitar el tancament d’una línia de P3 al municipi, durant el curs 2016-2017; ha format part de campanya “La mirada dels altres”, organitzada pel Servei d’Acollida de l’Ajuntament, amb l’exposició “Atravesando fronteras” i participa habitualment al Consell Municipal Escolar.

La CAMPApdv va néixer l’any 2014 amb l’objectiu de compartir experiències i informació entre les diferents Ampas que en formen part i establir un vincle de comunicació i activitat participativa amb la comunitat educativa del municipi.

Arxivat a: Educació
Logo entitat