Portada > Actualitat > Notícies > Josep Roca enceta el programa “superació personal” a RAP107

Josep Roca enceta el programa “superació personal” a RAP107

10/02/2017

Superació personal és el títol del nou programa que aquest mes de febrer s'ha posat en antena, dins de l'espai RAP Matí de l'emissora municipal RAP107, de la mà de Josep Roca Santafe. El programa es pot escoltar tots els primers dimarts del mes a les 10.45 h i, en redifusió el dissabte següent a les 14 h.

L'any 1993, a l'edat de 38 anys, Josep Roca va patir un accident de trànsit que el va deixar sense mobilitat a les cames i als braços. Des d'aleshores, i gràcies al seu esperit de sacrifici, ha superat moltes adversitats i dedica gran part de la seva vida a una intensa activitat de conscienciació en la seguretat en el trànsit, i informat i assessorant sobre les barreres arquitectòniques.

Durant el programa, Josep Roca ens explica les seves experiències quotidianes i les dificultats amb les quals es troba en la vida diària. També dóna consells sobre seguretat viària per a conductors que han comès infraccions.

Arxivat a: Comunicació
Josep Roca