Portada > Actualitat > Notícies > El Rei Carnestoltes recorrerà els carrers de Parets aquest diumenge

El Rei Carnestoltes recorrerà els carrers de Parets aquest diumenge

21/02/2017

Parets es prepara per viure una nova edició del Carnestoltes, que tindrà lloc el pròxim diumenge, 26 de febrer, amb la tradicional rua que recorrerà els carrers des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez fina a la plaça del Dr. Trueta.

La passejada començarà a les 11.30 h, amb l’arribada del Rei Carnestoltes i la sortida de la rua, que començarà al pavelló, passarà per l’avinguda Catalunya i arribarà al carrer Monistrol, on s’hauran de deixar les carrosses i els vehicles. En aquest moment s’accedirà a la plaça Dr. Trueta i es farà el lliurament de premis del concurs amb l’animació a càrrec de Jordi Rius, que servirà per acomiadar el Rei Carnestoltes. Durant el recorregut, l’avinguda Catalunya, entre l’avinguda de Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit.

Els interessats a participar en el concurs de disfresses de manera individual poden fer la inscripció el mateix dia a les 10.30 h a l’aparcament Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Les comparses que hi vulguin participar han d’inscriure’s prèviament al Centre Cultural Can Rajoler, al carrer Travessera núm. 1, en horari d’oficina. El jurat valorarà les disfresses durant la rua, i el lliurament dels premis es farà a la plaça Dr. Trueta.

Els premis de la categoria individual infantil estan valorats en 200, 100 i 50 € respectivament, el primer d’ells en vals de compres; els de la comparsa infantil són dos premis de 300 i 150 €; els premis de la categoria d’adult individual són de 300, 200 i 100 €; i els de la comparsa d’adults estan dotats amb 600 i 300 €.

Arxivat a: Cultura
Rua de carnestoltes img