Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra el ‘Març de dones’ amb una desena d’activitats

Parets celebra el ‘Març de dones’ amb una desena d’activitats

22/02/2017

El Dia internacional de la dona, que se celebra el 8 de març, conmemora la lluita de les dones per la seva participació igualitària en la societat i el seu desenvolupament integral com a persona. En el marc d’aquesta celebració, l’Ajuntament de Parets impulsa novament tot un seguit d’activitats, que comencen demà dijous, 23 de febrer, a les 11 h, al Casal de Joves Cal Jardiner amb la sessió tècnica d’avaluació del Pla d’Igualtat 2012-2015.

La regidora de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Parets, Susanna Villa,  destaca els objectius de la programació: “Volem sensibilitzar la població perquè prengui consciència que les desigualtats ja no tenen cabuda a la nostra societat. Homes i dones tenim característiques diferents, però hem de ser tractats com a iguals, amb el mateix respecte i consideració en tots els àmbits”.

Una de les novetats destacades d’enguany és la projecció del documental Arreta, el divendres 3 de març, a les 19 h, al Teatre Can Rajoler. La presentació comptarà amb la presència de les directores, Maria Zafra i Raquel Marques. Arreta ens explica la història de l’Ainhoa i de la decisió que pren de reconstruir el seu cos amb un tatuatge després de viure un càncer de mama.

Com cada any, també s’ha programat el tradicional ‘Sopar de Dones. Porta el teu plat i el teu somriure!’ Que en aquesta ocasió finalitzarà amb la representació de l’obra Ruth i Mercè. Separades... i què?, una comèdia escrita i dirigida per Marià Font, amb Mayte Carreras i Cristina Solà.

La Marxa Violeta, que el diumege 26 de març transcorrerà per 10 km de l’entorn del parc natural de Gallecs sota el lema No sóc la mitja taronja de ningú!, els tallers de prevenció de ciberassetjament i les relacions abusives de l’Associació Candela per la Investigació, les hores del conte especials, el Club de lectura o l’exposició de documents a la Biblioteca Can Rajoler seran també algunes de les activitats incloses en el programa. 

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Març de dones 2017 banner