Portada > Actualitat > Notícies > Tallers d’higiene postural per als escolars de Parets

Tallers d’higiene postural per als escolars de Parets

23/02/2017

El el pes de les motxilles i els seus efectes negatius sobre l’organisme o la importància de l’esquena i com l’hem de cuidar des dels inicis de la vida, seran els temes centrals dels tallers d’higiene postural que els nens i nenes 5è i 6è de primària de les escoles Pompeu Fabra, Acesco, LLuís Piquer i Pau Vila rebran durant el pròxim mes de març.

Els tallers, impartits per l’assessoria sanitària ADAPTA, pretenen, d’una forma lúdica i educativa, ensenyar als alumnes a adquirir hàbits saludables, i a mantenir una postura correcta minimitzant la càrrega que rep la columna vertebral i, en definitiva, l’esquena.

Durant les xerrades, d’una hora de durada, els donaran a conéixer les norme d’higiene postural bàsiques i com aplicar-les a la vida diària; com prevenir els mal hàbits posturals i reforçar els que són saludables, o com incorporar idees pràctiques i conceptes d’higiene postural a través del joc.

Les visites previstes als centres són les següents:

Escola Pau Vila: 4 tallers pels alumnes de 5è i 6è de primària, el dimecres 1 de Març.

Escola Lluis Piquer: 2 tallers pels alumnes de 5è de primària, el divendres 3 de Març.

Acesco: 1 taller pels alumnes de 6è de primària el divendres 3 de Març.

Escola Lluis Piquer: 2 tallers pels alumnes de 6è de primària, el dilluns 6 de Març.

Acesco: 1 taller pels alumnes de 5è de primària, el dilluns 6 de Març.

Escola Pompeu Fabra: 2 tallers pels alumnes de 5è i 6è de primària, el divendres 10 de Març.

Arxivat a: Educació
Inici de curs