Portada > Actualitat > Notícies > Plantem-nos! Parets, solidari amb els refugiats

Plantem-nos! Parets, solidari amb els refugiats

28/02/2017

Plantem-nos! Parets solidari amb els refugiats dóna nom a una acció solidària i de sensibilització amb les persones refugiades que l’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, ha programat per aquest dissabte 4 de març, a partir de les 10.30 h.

La plaça de la Vila serà el punt de partida, amb una recreació d’una fugida fins arribar al destí del campament, emplaçat a la zona del llac i el Bosc de Taules. Pel camí, els participants trobaran fronteres, amb obstacles i altres accions abans no arribin a destí. Un cop al campament, trobaran tendes de campanya a l’entorn del llac, una haima i espais de tallers.

Actuacions musicals, xerrades, projeccions audiovisuals, càpsules teatrals, tallers de supervivència i tallers solidaris centraran la matinal de sensibilització. Alhora, es farà una recollida d’aliments per enviar al campament de refugiats de Lesbos, així com de donatius per poder donar-hi també suport econòmic.

L’acte finalitzarà amb una acció simbòlica, la lectura d’un manifest institucional i es deixaran anar al llac vaixells de suro amb missatges solidaris.

 

Arxivat a: Benestar social
Plantem-nos 3/2017 banner