Portada > Actualitat > Notícies > Els delictes a Parets estan molt per sota de la mitjana dels fets delictius a Catalunya

Els delictes a Parets estan molt per sota de la mitjana dels fets delictius a Catalunya

03/03/2017

A Parets, durant l'any passat, van registrar-se 44,03 delictes per cada 1.000 habitants. A Catalunya, 64,87. I a l'ÀBP de Mollet (Mollet, Parets, Montmeló, La Llagosta, Martorelles i Sant Fost), la xifra va ser de 45,66.

Aquesta és una de les dades més destacades que s'han donat a conèixer durant la comissió informativa de seguretat aquest dijous a la tarda. 

L'Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, ha afirmat que "tot i què els delictes a Parets estiguin molt per sota de la mitjana a Catalunya no estem conformes perquè volem reduïr-los el màxim possible". 

Altres de les dades facilitades durant la trobada fan referència a l'accidentalitat, la qual s'ha reduït en un 33 % pel que fa als accidents amb ferits greus i en un 61 % en accidents amb ferits lleus. O, les dades en matèria de diligències obertes per conduir sense permís, 

amb una baixada del 25 % durant l'any passat. 

Pel que fa als robatoris amb força, aquests van passar de 16 a 29, destacant els 5 robatoris amb força a establiments durant l'onada de robatoris viscuda als pobles de l' àrea metropolitana de Barcelona a finals del mes d'agost de l'any passat.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals, Àfrica Martínez, recorda que "el proper mes d'abril es posaran en marxa les meses de seguretat i convivència als barris de Parets. Un pas més per acostar la policia al veïnat i per informar al nostre poble de primera mà".

De la seva banda, l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, valora "la tasca del nostre cos policial per vetllar de la seguretat de les nostres veïnes i veïns i del nostre poble. Les dades demostren que anem pel bon camí i hem de continuar en aquesta línia".

L'última hora pel que afecta a les actuacions de la Policia Local de Parets fa referència a l'imputació de 3 delictes per robatori amb força i furts d'un grup de 4 menors reincidents d'entre 14 i 17 anys.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local