Portada > Actualitat > Notícies > Acte de cloenda i lliurament de diplomes del programa Reinventa’t 2016

Acte de cloenda i lliurament de diplomes del programa Reinventa’t 2016

06/03/2017

El pròxim dijous, 9 de març, a les 15 h, tindrà lloc, a la Sala Cooperativa, l’acte de clausura del programa Reinventa’t 2016 i la presentació del projecte per al 2017. Durant la tarda també es farà el lliurament de diplomes a les empreses que han participat en les diferents formacions.

L’acte comptarà amb la ponència ‘El factor clau per vendre més’, a càrrec de Màrian Buil, economista, emprenedora i intraprenedora. 

‘Reinventa’t’ és un programa d’assessorament i acció empresarial que té l’objectiu d’identificar i assessorar negocis que vulguin provocar un canvi estratègic i apostin per intentar assolir un creixement a partir de la reflexió i el treball. La metodologia consisteix en tutories, accions pràctiques i formació que imparteix el Mentor en emprenedoria i innovació Joan Rubio.

Arxivat a: Comerç i empresa
Reinventa't 9-3-17 banner