Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets se suma als actes en suport del Dia Internacional de les Dones

L'Ajuntament de Parets se suma als actes en suport del Dia Internacional de les Dones

08/03/2017

Aquest matí, prop d'una seixantena de persones s'han concentrat a la Plaça de la Vila de Parets del Vallès per assistir a la lectura del manifest commemoratiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L'Ajuntament de Parets ha convocat l'acte amb la voluntat de sumar-se a a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra avui, i a l’aturada ‘Vaga de totes’ a la qual s’han adherit 40 països. Posteriorment, s'ha fet una aturada simbòlica, fins a les 12:30 h, per mostrar el suport del consistori a la crida.

Arxivat a: Ajuntament, Societat
Manifest 8 març 2017 img