Portada > Actualitat > Notícies > S’amplia el termini per a la recollida de roba i aliments destinats a les persones refugiades

S’amplia el termini per a la recollida de roba i aliments destinats a les persones refugiades

09/03/2017

L’Ajuntament de Parets ha ampliat, fins al pròxim dilluns 13 de març, el termini per a la recollida de roba i aliments que es destinaran a les persones refugiades víctimes de la crisi de la Mediterrània. La recollida forma part de les accions incloses en el marc de la campanya Plantem-nos! Parets solidari amb els refugiats.

La roba i els aliments, que hauran de ser prioritàriament conserves de peix, arrós, pasta i llegum seca, es poden portar al Casal de Joves Cal Jardiner, al Casal Can Butjosa, a la Piscina Municipal Miguel Luque i al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, en l’horari d’obertura d’aquests serveis.

Arxivat a: Benestar social
Logo Plantem-nos