Portada > Actualitat > Notícies > Nou taller d’horticultura ecològica i jardineria mediterrània a l’Escola de Natura

Nou taller d’horticultura ecològica i jardineria mediterrània a l’Escola de Natura

13/03/2017

En el marc dels cursos i tallers que l’Escola de la Natura organitza cada primavera, enguany s’ha programat el “Taller d'horticultura ecològica i jardineria mediterrània” que es farà a la masia de Can Jornet, a partir del 21 de març.

El taller, de 30 hores de durada, té l’objectiu de promoure tant el conreu a l'hort, com la incorporació de la jardineria en el nostre entorn domèstic: als balcons, les terrasses, o els petits espais dels que disposem a casa nostra. La formació està dissenyada sota criteris de sostenibilitat i ecologia i s’adreça tant al públic en general com als usuaris dels horts socials de Can Jornet.

Enguany cal destacar la gratuïtat del taller, així com la limitació de les inscripcions i  la  inscripció prèvia per participar-ne. Per a més informació sobre els continguts, els horaris, i les condicions d’inscripció es pot trucar al telèfon 93 562 17 94, o bé consultar la web del centre: escolanatura.parets.cat.

Arxivat a: Medi ambient
Taller horticultura 21-3-2017 cartell