Els regidors de barri de Parets atenen més de 300 incidències, consultes i suggeriments

Dimarts, 28 de març de 2017 a les 00:00
Des de que van habilitar-se les seus d'atenció a les veïnes i veïns als diferents barris de Parets, ara fa un any i mig, les regidores i els regidors de barri de l'equip de govern municipal han donat resposta a més de 300 consultes, incidències i suggeriments de les paretanes i els paretans que s'hi han acostat.

Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès, afirma que "el fet d'atendre de forma personalitzada les veïnes i veïns que tenen una incidència concreta, ens permet agilitzar la resposta a les seves necessitats i demandes. Un any i mig després de la posada en funcionament de les seus dels regidors de barri estem molt satisfets de l'ús habitual que fan setmana darrera setmana. Per cert, aprofito per anunciar que en uns dies ja entraran en funcionament les meses de convivència i seguretat, una altra de les apostes del nostre equip de govern per a la present legislatura per treballar conjuntament amb les paretanes i els paretans i per informar-los de primeríssima mà".

Paola Gratacós, responsable de coordinar les regidories de barri, afegeix que "intentem que totes les incidències es resolguin el més ràpid possible i agraïm la col·laboració de les nostres veïnes i veïns, la seva confiança i la seva comprensió. Per al nostre equip de govern donar resposta al dia a dia de les paretanes i els paretans és prioritari i per això la figura del regidor de barri i estar al seu costat és una de les principals apostes d'aquest mandat".

Algunes de les últimes incidències solucionades a petició de les veïnes i veïns han estat l'ampliació dels tallers de memòria per a la gent gran dels casals, o la instal·lació de la nova marquesina de la parada del bus del Passeig de Ronda (també recollida al Pla d'Actuació Municipal, PAM).

Un altre de les peticions recollides i en vies de solució arran del Dia del Barri del passat mes de novembre, per protegir-la  dels excrements dels gossos, és posar una tanca a la petanca de l'ASOVEEN tal com van demanar en el transcurs d'aquesta reunió els usuaris de la mateixa.

Finalment, Mingote conclou que "animem a tothom que tingui propostes de millora del seu barri o qualsevol dubte o neguit, a anar també a parlar directament amb el seu regidor de barri si vol que aquest l'atengui personalment".

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26