Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets instal·la els primers semàfors per a persones invidents

L’Ajuntament de Parets instal·la els primers semàfors per a persones invidents

28/03/2017

L’Ajuntament de Parets, per mitjà de la Regidoria de Via Pública, ha dut a terme la primera fase de millora de la senyalització semafòrica perquè aquesta sigui accessible per a les persones amb dificultats visuals. Aquesta actuació s’ha dut a terme, inicialment, a la cruïlla Avinguda Lluís Companys amb el carrer Major.

Es tracta d’una senyalització sonora, amb la instal·lació de mòduls acústics als semàfors, que pròximamant s’ampliarà a s’altres vies del municipi, principalment a l’av. De Catalunya. Paral·lelament, la regidoria, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, també treballa en l’elaboració d’un pla d’arranjament i millora dels passos de vianants.

El regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, posava de manifest “el compromís del govern municipal per fer dels nostres carrers i places espais accesibles i segurs per a tothom i, especialment, per a les persones que tenen alguna dificultat, ja sigui de mobilitat, visual o de qualsevol altre tipus

La instal·lació ha anat a càrrec dels Serveis Municipals i forma part dels objectius establerts al Pla d'Acció Municipal –PAM– per tal de reforçar les campanyes de seguretat viària a la població.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública