Portada > Actualitat > Notícies > Minut de silenci en condemna pel pressumpte assassinat d'una dona i els seus fills a Campo de Criptana

Minut de silenci en condemna pel pressumpte assassinat d'una dona i els seus fills a Campo de Criptana

30/03/2017

Aquest matí, a les 12 h, ha tingut lloc a la plaça de la Vila de Parets del Vallès, davant de l’edifici consistorial, un minut de silenci com a mostra de rebuig per l'assassinat d'una dona i els seus dos fills, pressumptament a mans de la seva parella, a Campo de Criptana (Ciudad Real).

Prèviament, l'alcalde, Sergi Mingote, ha fet la lectura d'un manifest en nom del consistiori, i del poble de Parets, per expressar amb contundència el rebuig a qualsevol manifestació de violència i el suport a tothom qui defensi la convivència i cohesió.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Minut de silenci 30-3-2017