Portada > Actualitat > Notícies > Nova oferta formativa de l’SLOP: "Per on circulen les ofertes de feina? Aprèn a cercar feina a les xarxes socials”

Nova oferta formativa de l’SLOP: "Per on circulen les ofertes de feina? Aprèn a cercar feina a les xarxes socials”

30/03/2017

Les xarxes socials s'han convertit en un dels principals canals de difusió d'ofertes de treball. Per aquest motiu, el Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP) ha programat una nova formació en xarxes socials, amb l'objectiu de donar eines per aprendre a cercar feina per mitjà d'aquests canals. L'inici es farà el dimecres, 19 d'abril, de 10 a 14 h, al Casal de Cal Jardiner.

Sota el nom "Per on circulen les ofertes de feina? Aprèn a cercar feina a les xarxes socials", el taller està adreçat a persones en recerca activa de feina. Per participar cal ser autònom en l'ús d'internet, disposar d'una adreça de correu electrònic i coneixements d'informàtica amb un nivell d'usuari avançat.

La finalitat de la formació, que anirà a càrrec del personal tècnic de l'SLOP i tindrà una durada de 20 hores, és ajudar els participants a entendre les dinàmiques, recursos i estratègies necessàries per disposar d'una identitat digital òptima, en funció de cada perfil professional.

Els estudis, fets arreu, destaquen que Catalunya és un dels territoris on més oferta i selecció per xarxes socials hi ha. Un 60% dels professionals que es recol·loquen ho fan a través d'aquest mercat.

Les inscripcions es poden fer des de la web municipal parets.cat, o directament a les oficines de l'SLOP.

Arxivat a: Comerç i empresa
SLOP