Portada > Actualitat > Notícies > Parets Empreses estrena pàgina web: www.paretsempreses.cat

Parets Empreses estrena pàgina web: www.paretsempreses.cat

31/03/2017

Parets Empreses, el Servei Local de Creació i consolidació empresarial de l’Ajuntament de Parets estrena una nova pàgina web. Es pot accedir al nou portal a través de l’adreça www.paretsempreses.cat.

En aquest portal d’informació es pot trobar tot el que es fa al municipi des d’aquest servei, que es va posar en marxa l’any 2013. Des del directori d’empreses, als tràmits que poden fer empreses i emprenedors amb l’ajuntament. Un altre apartat de creació d’empreses on les persones poden sol·licitar assessorament d’acompanyament a la seva idea de negoci i donar-se d’alta per ser autònoms o constituïr-se en una societat sense haver-se de desplaçar. També destaca el consell industrial, l’activitat que desenvolupa aquesta plataforma público-privada.

Hi ha un altre apartat de projectes, amb accions específiques en diferents àmbits destinades a empreses. Portal immobiliari, amb tota l’oferta de sòl industrial del municipi. Creació d’empresa, on s’explica que qualsevol persona amb una idea de negoci pot venir i se li ofereix la possibilitat d’acompanyar-la en el seu pla d’empresa, des del disseny del seu model de negoci fins a les vies de finançament que pot tenir. De fet, a Parets som un punt PAE, Punt d’Atenció a l’Emprenedoria/Empresari, autoritzat pel Ministeri d’Indústria, des d’on es poden donar d’alta com a autònom o es pot constituir una societat.

També s’ha habilitat un apartat d’ajuts, per informar amb detall de totes les eines i ajudes per a la creació i consolidació d’empreses i/o autònoms. Per a la contractació, informant de les subvencions per contractar persones de l’SLOP, el Servei Local d’Ocupació de Parets. I, finalment, un altre dels apartats destacats és el dels programes de cooperació empresarial per generar negoci, per enfortir l’estratègia i el màrketing empresarial (Reinventa’t), i el servei TIC per millorar l’imatge on line i l’estratègia en xarxes socials per a les empreses.

Arxivat a: Comerç i empresa
Pàgina web Parets Empreses