Portada > Actualitat > Notícies > Parets promou els hàbits saludables: Jornada de la Salut 2017

Parets promou els hàbits saludables: Jornada de la Salut 2017

31/03/2017

Promoure hàbits saludables, propiciar la prevenció i la formació en l'àmbit de la salut i impulsar campanyes sobre els aspectes que s’hi relacionen, són alguns dels objectius de les Jornades de la Salut, organitzades pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Parets, coincidint amb la commemoració de la fundació de l'Organització Mundial de la Salut, el 7 d'abril.

Enguany, la jornada torna a incidir conscienciació sobre la cura de la pell i la importància de mantenir-la sana. Per aquest motiu, el pròxim divendres, 7 d'abril, les farmàcies de Parets tindran un espai a la via pública, d'11 a 13 h, per informar les persones que estiguin interessades en conèixer els perills de l'exposició al sol, i de com prevenir les malalties dermatològiques produïdes per la radiació.

La radiació solar pot esdevenir carcinògena, atesa la seva capacitat d'induir mutacions en l'ADN, motiu pel qual sempre s'ha de protegir la pell de l'exposició solar amb una crema protectora adequada. Un dels temes més importants, pel que fa a l'educació per a la salut, és conscienciar la població que no només durant l'estiu s'ha de tenir cura de la pell, sinó que el sol ens pot afectar negativament durant tot l'any.

Punts d’informació i horaris:

-Farmàcia del poble: plaça de la Vila.

-Farmàcia Alegria: Sot d’en Barriques.

-Farmàcia Arribas: avinguda Catalunya, 116.

-Farmàcia Isern: avinguda Catalunya, 98.

Arxivat a: Benestar social
Jornada de la salut 2017 banner