Portada > Actualitat > Notícies > La Diada de Sant Jordi i la festa ‘Parets, municipi lector’ compartiran novament espai a la plaça de la Vila

La Diada de Sant Jordi i la festa ‘Parets, municipi lector’ compartiran novament espai a la plaça de la Vila

18/04/2017

El pròxim diumenge, 23 d'abril, i per segon any consecutiu, Parets viurà la Diada de Sant Jordi en companyia de la festa Parets Municipi Lector.

A partir de les 10 h, a la plaça de la Vila, tornarà a ser l'aparador de floristes i llibreters del municipi, que mostraran les creacions florals i les darreres novetats editorials. També hi haurà presentació de llibres, tallers i espais de participació organitzats per entitats i formacions polítiques del municipi, una marató de poesia i lectura, amb el Niu d'Art, una mostra de la revista Parietes, a càrrec del Centre d'Estudis Locals Parietes; una exposició de figures, vestuari i taller, de Diables Parets i una mostra i taller de punts de llibre, a càrrec d'Òmnium Cultural.

Els més menuts podran gaudir de tallers de manualitats, jocs literaris i una edició especial del programa radiofònic infantil RAP107.EDU, que es farà en directe des de l'estand que l'emissora municipal, RAP107, tindrà durant tot el matí a la plaça. A les 18 h, es podrà veure l'espectacle familiar Dracs, prínceps i princeses organitzat per Rialles Parets. Enguany, els nadons també tindran el seu espai literari ofert per la Biblioteca Can Butjosa.

Parets Municipi Lector

Un any més, la celebració es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi. En el marc de les activitats, a les 13.40 h, es farà el lliurament dels Premis Superlectors i, posteriorment, el lliurament dels Premis ‘Parets, municipi lector’.

A més de poder adquirir les tradicionals Galletres, també hi ha previst itineraris per diferents carrers de la vila que porten el nom d'escriptors/es o estan relacionats amb la lectura, amb l'explicació de la biografia dels autors/es i la lectura de diversos fragments de la seva obra.

A les 19.30 h, tindrà lloc l'espectacle poeticomusical Versió Dylan, a càrrec del grup Grushenka i els poetes Isidre Oller i Eulàlia Ripoll, amb Cançons i poemes de Bob Dylan, Premi Nobel de Literatura. Les activitats finalitzaran amb un espectacle de teatre de foc ofert per Diables Parets.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Sant Jordi

Arxius adjunts