Portada > Actualitat > Notícies > Prop de 350 alumnes participaran a les primeres Jornades ‘Divertillengua’ a Parets del Vallès

Prop de 350 alumnes participaran a les primeres Jornades ‘Divertillengua’ a Parets del Vallès

18/04/2017

Parets acollirà, els dies 26 i 27 d'abril, les primeres Jornades de llengua ‘Divertillengua’, que comptaran amb la participació de prop de 350 alumnes de 6è i 1r d'ESO dels centres públics Pau Vila, Pompeu Fabra, Lluís Piquer, Vila Parietes, els instituts Torre de Malla i La Sínia, i de l'escola García Lorca de Mollet del Vallès.

La proposta neix del seminari de la llengua que s'imparteix a primària i secundària de les escoles de Parets del Vallès i de l'escola García Lorca, de Mollet del Vallès. Coordinat pels Centres de Recursos Pedagògics (CRP), el seminari està format per professorat de tots els centres públics de primària i secundària i fa vuit cursos que treballa per consensuar criteris i continguts entre les dues etapes i afavorir l'aprenentatge de la llengua catalana.

Les jornades tenen l'objectiu, per mitjà de jocs, frases fetes, endevinalles i proves d'habilitat lingüística, d'ajudar en l'aprenentatge i l'ús correcte del català, alhora que es fomenta el joc en equip no competitiu. La finalitat de les proves és la de formar equips entre nens i nenes de diferents edats i centres, per tal de promoure la interacció i la camaraderia entre els alumnes.

Les activitats es faran al matí, a partir de les 9 h, a l'exterior de l'escola Pau Vila, el dimecres 26 d'abril, i a l'exterior de l'escola Vila Parietes, el dijous 27. En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la pista coberta de Can Butjosa.

Arxivat a: Educació
Servei d'educació Ajuntament Logo