Portada > Actualitat > Notícies > Parets empreses organitza una Jornada sobre internacionalització

Parets empreses organitza una Jornada sobre internacionalització

20/04/2017

Descobrir quines són les estratègies per generar oportunitats de negoci internacional i com posar-les en marxa, és l'objectiu de la Jornada sobre internacionalització organitzada pel Server Parets empreses que es durà a terme el pròxim dimarts, 25 d'abril, a partir de les 9.30 h, al Centre de recursos empresarials La Marineta.

En el context de canvi econòmic que estem vivint, la internacionalització de les empreses ha deixat de ser una oportunitat per passar a ser una necessitat. Fruit d'aquesta situació les empreses catalanes han començat a posicionar-se en nous mercats, situant les exportacions catalanes en 5.124,2 milions d'euros i un creixement interanual continu. Per aquest motiu, la jornada presentarà un conjunt de recursos, eines i canals per obrir-se als mercats estrangers, per mitjà d'exemples d'èxit empresarial protagonitzats per diferents companyies.

El programa començarà a les 9.30 h, amb la benvinguda i introducció a la jornada. Durant el matí, es podran assistir a la ponència de Daniel Boil, soci de Boil Fernandez Geli Advocats i cofundador de Boil Bcn Internacional; Maria Plaza, International legal advisor Boil Bcn Internacional; Magda Reverté, Directora Administrativa i Comercial de Zestan SA; Sydney Bercy, Export Manager de CVA SL / Laser Mimar 2000 SL i Francisco Martín, CEO de Van Express 2010 SLU i de Van Express Deustchland GmbH. La jornada finalitzarà amb un debat i torn obert de preguntes.

Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb Parets empreses al tel. 93 573 88 96 o fer arribar un correu a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Comerç i empresa, Esdeveniments
Parets empreses - Jornada  internacionalització