Portada > Actualitat > Notícies > El Col·legi Nostra Senyora de Montserrat de Parets guanya un dels Premi Pilarín Bayés 2017

El Col·legi Nostra Senyora de Montserrat de Parets guanya un dels Premi Pilarín Bayés 2017

26/04/2017

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s’ha fet públic el veredicte del catorzè Premi Pilarín Bayés 2017. El cicle mitjà del Col·legi Nostra Senyora de Montserrat ha estat un dels guardonats amb el conte El malson que va canviar la vida d’en Pau, de la classe Confiança que té com a tutora a Imma Riera. El veredicte també es va donar a conèixer en directe al programa especial que ha emès TV3 des de la Plaça Catalunya de Barcelona, amb la participació de la directora de l’Editorial Mediterrània, Mònica Estruch, i la il·lustradora Pilarín Bayés.

El Premi Pilarín Bayés és un guardó per als contes escrits per nens i nenes de Primària. Els principals objectius són fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, estimular la seva imaginació i fer-los reflexionar i treballar temàtiques al voltant dels valors. El Premi vol ser un homenatge a aquesta gran il·lustradora que encarna tot això a la perfecció: valors, estima pels contes i estima pels infants.

El Premi proposa cada curs una temàtica diferent i els contes rebuts es classifiquen en tres categories: Cicle inicial, Cicle mitjà i Cicle superior. De cada cicle, el jurat escull 5 contes, que són publicats en un llibre il·lustrat per la mateixa Pilarín Bayés.

El dijous 1 de juny, el recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi de Llobregat acollirà l’acte de lliurament dels premis, amb les escoles guanyadores d’enguany. El Premi és convocat per l’Editorial Mediterrània juntament a l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Arxivat a: Educació
Premi Pilarín Bayés 2017