Portada > Actualitat > Notícies > La XV Bicicletada del Besòs, amb sortida a Parets, pedalarà per la celiaquia

La XV Bicicletada del Besòs, amb sortida a Parets, pedalarà per la celiaquia

04/05/2017

Per segon any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge, 7 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

La novetat d’enguany és que la pedalada servirà també per recaptar fons per a la celiaquia, per aquest motiu s’ha afegit l’etiqueta #Kmperlaceliaquia. La tradicional bicicletada se suma a les activitats que organitza l’Associació Celíacs de Catalunya amb motiu del seu 40è aniversari. Cada quilòmetre, que estarà apadrinat per  l’empresa catalana Proceli, líder en la fabricació de productes sense gluten, equivaldrà a 0,10 euros, que seran destinats a la investigació en patologies relacionades amb la ingesta de gluten a través de la Segona Beca Celíacs Catalunya. L’objectiu és assolir els 20.000 quilòmetres entre tots els participants.

L’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on s’organitzarà una festa de l’esport i la natura. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar al web www.besos-tordera.cat.

La prova també compta la col·laboració dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet, i la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
Bicicletada Besòs 2016 img