Portada > Actualitat > Notícies > El Servei d’Acollida de l’Ajuntament organitza una xerrada per a persones nouvingudes

El Servei d’Acollida de l’Ajuntament organitza una xerrada per a persones nouvingudes

08/05/2017

En el marc de les sessions del mòdul C del Servei de primera acollida, l’Ajuntament de Parets, a través d’aquest Servei, ha programat la xerrada Drets i deures fonamentals de les persones: de la residència a la nacionalitat espanyola, a càrrec de Marisol Batalla, advocada SAJE, que tindrà lloc aquest divendres 12 maig, a les 17 h Sala Serra Cooperativa.

La xerrada s’emmarca en les sessions del mòdul C del Servei de primera acollida, que s’organitzen en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del vallès Oriental, per donar a conèixer el funcionament de la societat catalana i els seus serveis, amb un programa que inclou el coneixement dels drets i deures fonamentals, els serveis públics i la participació ciutadana. 

La cloenda dels cursos i el lliurament dels certifcats corresponents a aquest mòdul es farà el divendres 2 juny, a les 18 h, a l’equipament de Ca n’Oms

El Servei d’Acollida de l’Ajuntament de Parets, que enguany compleix 10 anys, és un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones nouvingudes. Inclou l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya. Té com a objectiu promoure l’autonomia personal de les persones estrangeres i catalanes retornades i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social
Centre Cívic Cooperativa