Portada > Actualitat > Notícies > Un any més, Parets se suma a la iniciativa europea de neteja d’espais naturals Let's clean up

Un any més, Parets se suma a la iniciativa europea de neteja d’espais naturals Let's clean up

08/05/2017

Un any més, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns. La jornada tindrà lloc el dissabte 13 de maig, a partir de les 10.30 h, amb un itinerari que recorrerà el safareig de la Torre de Malla, el bosc, els camins de pous d'aigua i la Riera Seca.

L'objectiu és, de manera lúdica i festiva, implicar la població en la recollida de les deixalles abocades entorn del bosc de la Torre de Malla i conscienciar del valor i la importància que espais com aquest tenen per al municipi. Durant el matí es recolliran les deixalles de petit volum, com ara plàstics, cartons, pedaços de roba o llaunes que es trobin, sempre amb la supervisió de personal tècnic de l'Ajuntament. En acabar hi haurà un refrigeri per als assistents.

Per participar cal inscriure's prèviament a la web de l'Escola de la Natura escolanatura.parets.cat o bé trucar al telèfon 93 562 17 94.

Let's Clean up és una iniciativa europea emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i de promoure la recollida d'aquests abocaments il·legals als boscos i entorns naturals.

Arxivat a: Medi ambient
Torre de Malla