Portada > Actualitat > Notícies > Parets tanca el mes d’abril amb 22 persones aturades menys

Parets tanca el mes d’abril amb 22 persones aturades menys

09/05/2017

Seguint la tendència dels darrers mesos, durant el passat mes d’abril, la taxa de persones aturades a Parets del Vallès s’ha reduït en 22 persones, de les quals 21 han estat inserides al mercat laboral a través del Servei Local d’Ocupació (SLOP).

Les dades, publicades per l’Observatori del Mercat Laboral del Vallès Oriental, situen l’index a Parets del Vallès en un 11,23% (998 persones), és a dir un 1,59% per sota de la mitjana de la comarca.

L’Ajuntament de Parets del Vallès continua desenvolupant accions específiques destinades a reduir el nombre d’aturats, com ara els ajuts a empreses que contractin persones del municipi, els plans d’ocupació locals impulsats des del consistori, les borses de treball per l’administració o el servei d’orientació i assessorament per a emprenedors que promou l’autoocupació.

Arxivat a: Ajuntament
SLOP