Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la IV edició de les Olimpíades Matemàtiques de Parets

Tot a punt per a la IV edició de les Olimpíades Matemàtiques de Parets

11/05/2017

La Comissió de Projectes escolars de l'AMPA de l'escola Pompeu Fabra organitza les IV Olimpíades Matemàtiques d'Infantil i Primària de Parets, que tindran lloc entorn de Can Butjosa el diumenge 11 de juny a partir de les 16 h. Les inscripcions es poden fer fins al pròxim divendres 12 de maig, a les escoles de Parets, a les biblioteques Can Butjosa i Can Rajoler, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, a la Piscina Miguel Luque i a l'Associació Paretana d'Escacs.

Durant la tarda, i fins a les 20 h, els participants de Primària podran posar a prova, de manera lúdica, divertida i engrescadora els seus coneixements amb l'objectiu d'estimular la seva creativitat amb preguntes que combinen la lògica i les matemàtiques, més enllà del coneixement i l'aplicació de fórmules.

Pels més petits (de 3 a 5 anys) hi haurà una gimcana de 3 tallers tancats: un toca-toca matemàtic, un conte ofert per a la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa, amb el III Concurs de Dibuix Matemàtic d'Infantil, i un taller ofert pel centre de logopèdia La Gavina.

A més de les proves i tallers tancats per als nens i nenes inscrits (alumnes de P3 fins a 6è de primària de qualsevol municipi), també hi haurà un munt d'activitats i tallers adreçats a tota la família, una xerrada i una actuació musical participativa, tot en un entorn educatiu.

Tots els participants inscrits tindran la seva medalla olímpica, un reconeixement important per a la Comissió, atès que no es tracta de ser el millor, si no de participar en projectes educatius i familiars de poble. A les dues darreres edicions, les Olimpíades Matemàtiques van comptar amb 300 inscripcions.

Podeu seguir tota l'activitat de les Olimpíades a través de les xarxes socials: twitter @MatesParets i també a la seva pàgina de facebook.

Arxivat a: Esdeveniments
Olimpíades matemàtiques 2017