Portada > Actualitat > Notícies > Tres projectes de l’Ajuntament de Parets, reconeguts com a bona pràctica i pràctiques significatives de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

Tres projectes de l’Ajuntament de Parets, reconeguts com a bona pràctica i pràctiques significatives de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

17/05/2017

Els projectes municipals ‘El dia del barri. Trobades amb els regidors”, “Ningú no és igual. El meu ADN m’identifica. Cens d’ADN de gossos” (pràctiques significatives) i “Gratuïtat dels llibres de text d’Educació Primària a través de la socialització” (bona pràctica), han estat els tres projectes de l’Ajuntament de Parets inclosos al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals.

Sergi Mingote, Alcalde de Parets, afirma que “Amb aquests nous reconeixements es posa novament de manifest la bona feina dels serveis municipals de l’Ajuntament. Estic molt satisfet que algunes de les iniciatives de Parets siguin model a la resta de Catalunya. Continuarem treballant en aquesta línia perquè els grans beneficiaris són les paretanes i els paretans”.

Per la seva banda, la regidora de Barris, Atenció Ciutadana, Participació Ciutadana i Transparència, Paola Gratacós, assegura que “la política que fem és política de proximitat i participació, al servei de les nostres veïnes i dels nostres veïns. Per això valorem molt positivament aquest reconeixement a pràctiques que no serien possible sense la implicació i la bona feina de tothom”.

Amb la incorporació d'aquests nous projectes, el Banc de Bones Pràctiques ja ha reconegut fins a setze accions de l'Ajuntament de Parets, sis com a bones pràctiques i deu com a pràctiques significatives.

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya, que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Arxivat a: Ajuntament
Dia del barri