Portada > Actualitat > Notícies > La imatge de la Festa Major d’estiu de Parets a concurs

La imatge de la Festa Major d’estiu de Parets a concurs

24/05/2017

L'Ajuntament de Parets del Vallès convoca una nova edició del concurs de disseny per a la creació de la imatge de la Festa Major d'estiu, que enguany estarà dedicada a l’excursionisme, amb motiu del 50è aniversari del Centre Excursionista Parets. El termini de presentació dels treballs estarà obert fins al pròxim 2 de juny de 2017.

Per participar-hi cal ser major de 16 anys i reunir els requisits que s’especifiquen a les bases de la convocatòria, que es poden consultar al web de l’Ajuntament www.parets.cat. Cada participant pot presentar un màxim de tres propostes, originals i inèdites, que s’han de treballar obligatòriament en sentit vertical a la plantilla que es troba a l’enllaç http://www.parets.cat/concursdisseny-fme-2017. Totes les obres presentades s’exposaran a Can Rajoler durant la Festa Major d’enguany.

XXXVIII Concurs de fotografia

També s’han fet públiques les bases per participar al XXXVIII Concurs de fotografia, que girarà sobre la mateixa temàtica: l’excursionisme a Parets. Hauran de ser fotografies de caminades, acampades, marxes, senderisme, material de muntanya, activitats d’agrupacions excursionistes... i totes aquelles fotografies relacionades d’alguna manera amb el món de l’excursionisme, sempre en un entorn local.

Pot participar-hi tothom, sigui resident a Parets o no. Els participants, tant si concursen de manera individual o col·lectiva, poden presentar un màxim de 3 fotografies en format digital. La imatge ha de tenir un mínim de 18 cm pel costat més petit, i pel costat més gran, un màxim de 30 cm.

Les bases íntegres d’ambdós concursos i els premis per a cada un d’ells es poden consultar al web de l’Ajuntament de Parets www.parets.cat.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Premis Disseny FME 2016 img