Portada > Actualitat > Notícies > Cap de setmana esportiu a Parets amb el Cros escolar i la Cursa popular d’atletisme

Cap de setmana esportiu a Parets amb el Cros escolar i la Cursa popular d’atletisme

25/05/2017

Aquest dissabte, 27 de maig, a partir les 10.30 h, es disputarà el Cros escolar a de les pistes d’atletisme, obert als nens i nenes d’entre 3 i 8 anys. Més de 300 escolars participaran al Cros que va des de la categoria de debutants (200 metres) fins a la de benjamí (900 metres).

El mateix dia, a partir de les 11.30 h, tindrà lloc la Cloenda dels jocs escolars, que servirà com a comiat de les escoles esportives municipals del curs 2016-17 on han participat uns 190 nens i nenes de P4 i P5.

Més de 400 atletes participen enguany a la Cursa popular

Diumenge 28, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez serà el punt de partida de la Cursa popular d'atletisme, organitzada pel Club Atletisme Parets amb el suport de l’Ajuntament de Parets.

Enguany la competició repeteix el recorregut i ofereix de nou tres distàncies i modalitats: la de 21 quilòmetres, amb sortida a les 9 de matí; la de 10 quilòmetres, a les 9.30 h, i la de 5 quilòmetres que tindrà la sortida a les 9.25 h. Fins al moment, són ja 400 atletes els inscrits per participar en aquesta prova. 

Arxivat a: Esports
Cursa 2014