Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda dels Cursos de Català, el VxL i “Cantem en català”

Cloenda dels Cursos de Català, el VxL i “Cantem en català”

29/05/2017

Aquest divendres 2 de juny, a les 18 h, a Ca n’Oms, tindrà lloc la cloenda dels Cursos de Català, el VxL i del taller “Cantem en català”. Durant l’acte es lliurarà un diploma als alumnes, voluntaris i aprenents per reconèixer la seva participació en les activitats de llengua, i de Cultura i Entorn que, el Servei d'Acollida de l'Ajuntament ha organitzat durant l’any al municipi.

A continuació, en el marc del 10è aniversari del Servei d’Acollida de l’Ajuntament de Parets, hi haurà una lectura de textos guanyadors del concurs Parets arreu del Món. L’acte finalitzarà amb la intervenció del grup ‘Cantem en català’ que interpretarà dues cançons: ‘Escolta-ho en el vent’ de Bob Dylan i ‘Qualsevol nit pot sortir el sol’ de Jaume Sisa.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Cloenda Oficina Català 2017