Parets se suma a les accions amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

Dilluns, 5 de juny de 2017 a les 00:00
En el marc de la celebració de Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora avui dilluns 5 de juny, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, amb el suport de l’Ajuntament de Parets, ha impulsat la campanya “Aquí no llencem res”, amb l’objectiu de promoure el reciclatge i la separació dels residus.

Durant els dies 7 i 8 de juny, cinc informadors ambientals recorreran els espais comercials del Barri Antic i de l’Eixample de Parets, per tal de conscienciar i informar a la ciutadania de la importància de separar bé les deixalles, donar a conéixer els diferents serveis disponibles al municipi per a una correcta gestió, prevenció i reutilització dels residus, i reforçar la idea que els residus són recursos si se separen correctament.

Aquesta acció es du a terme paral·lelament a la campanya impulsada per l’Ajuntament de Parets I tu, com ho fas? +cívic +net, que pretén incidir en la recollida i separació de residus i en la millora de l’estat de conservació de l’entorn urbà i natural.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26