El propietari dels estancs Roura de Parets del Vallès impulsa una iniciativa solidària

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 00:00
Carlos Ferreras, propietari dels estancs Roura, situats al carrer de La Mina i a l’avinguda de Catalunya, ha impulsat una nova iniciativa de caire solidari que repercutirà els beneficis en els menjadors socials municpals.

La idea neix arran de la implementació de la Llei 5/2017, de 28 de març, que obliga als comerços i botigues d’arreu a cobrar 3 cèntims cada cop que es dispensa una bossa de plàstic. Els propietaris de l’estanc van decidir que els diners es reinvertissin en una causa solidària i han instal·lat una guardiola a on es dipositen aquest diners, que posteriorment es lliuraran als menjadors socials gestionats per l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Són uns diners que a nosaltres ens obliguen a cobrar i pensem que una bona manera d’invertir-los és ajudar a les persones de Parets que ho necessiten. Espero que a altres botigues del poble els agradi i vulguin seguir l’exemple”, declarava Ferreras.

A més, tots els clients que ho dessitgin, poden fer els seus donatius en la mateixa guardiola com a suport a aquesta iniciativa solidària.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26