Portada > Actualitat > Notícies > El Servei local d’Ocupació de Parets una sessió informativa per inscriure’s al Programa Integral per a majors de 30 anys

El Servei local d’Ocupació de Parets una sessió informativa per inscriure’s al Programa Integral per a majors de 30 anys

07/06/2017

El Servei Local d’Ocupació de Parets del Vallès (SLOP), ha programat una sessió informativa adreçada a persones que volen formar part del Programa Integral destinat a majors de 30 anys en situació d'atur de llarga durada. La sessió es farà aquest dijous, 8 de juny, a les 11 h, a la sala Cooperativa.

Posteriorment, l’SLOP iniciarà un seguit d’actuacions específiques amb els candidats seleccionats, que inclouen accions amb les empreses del territori per conèixer de primera mà les necessitats de personal i què valoren les empreses; activitats amb entitats, per fomentar la inclusió i la xarxa de contactes; un projecte personal d'itinerari d'inserció, assessorat i acompanyat sempre de forma individual; un treball d'autoconeixement dels propis punts forts i febles, ajustant-los a les necessitats del mercat laboral; i accions formatives incloses en la tutorització que donin resposta a les mancances detectades.

La participació és oberta a tothom que compleixi els requisits estipulats:haver estat aturats almenys 12 mesos durant els últims 18 mesos i tenir preferentment entre 30 i 54 anys. Les persones interessades hauran de portar, el mateix dia de la sessió, una fotocòpia full de renovació de demanda del SOC (DARDO), una fotocòpia del DNI i un currículum actualitzat.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Programa inserció majors 30 SLOP