Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull una nova edició del Fotographic aquest cap de setmana

Parets acull una nova edició del Fotographic aquest cap de setmana

07/06/2017

L’Associació Fotogràfica Parets, amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès, organitza el Fotographic 2017, que se celebrarà aquest cap de setmana a l’equipament de la Cooperativa, amb l’objectiu d’acostar les últimes tendències i tecnologies als aficionats de la fotografia.

La primera de les activitats, prèvia a l’inici de l’esdeveniment, tindrà lloc el divendres dia 9 de juny, a les 19 h, a la Sala Cooperativa, amb l’acte de reconeixement als socis participants a la fotolliga.

Ja durant el cap de setmana, es duran a terme ponències i exposicions, amb l’objectiu  de generar espais de reflexió on tant els fotògrafs professionals com els amateurs puguin debatre sobre les inquietuds del sector.

Entre les exposicions que es podran veure a l’equipament de la Cooperativa hi haurà una mostra de José Sanabria que sota el títol 'La Veritat Nua del Carrer' retrata sense embuts la situació de dotze persones sense sostre. L’equipament també acollirà una exposició conjunta  de socis de l’entitat.

Pel que fa a les ponències i tallers, aquest any aniran a càrrec de reconeguts professionals com Pere Larrègula, Joan Vendrell, Joan Boira, Rafa Irusta o un taller de lightpainting amb Sergi Boix. El tallers tractaran temes com la fotografia de carrer, el calibratge del color o la il·luminació.

Tots els actes són gratuïts però cal inscripció prèvia. Per a més informació sobre el Fotographic 2017 es pot consultar el web www.afparets.com.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Fotographic 2016