Parets acull la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats

Dilluns, 12 de juny de 2017 a les 00:00
El pròxim cap de setmana del 17 i 18 de juny, Parets acollirà la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats organitzada pel Restaurant Llevantpark amb el suport de l’Ajuntament de Parets. La fira ocuparà l’entorn del restaurant, al polígon industrial Llevant, i l’espai del Bosc de Taules, on durant tot el dia s’instal·laran carpes amb una mostra de novetats i productes relacionats amb el món dels vehicles.

La celebració s’iniciarà dissabte, 17 de juny, a partir de 10 h amb l’arribada dels participants. D’11 a 13 h hi haurà, a l’aparcament del Llevantpark, inflables, cars slide, simuladors de motos i cotxes, circuit inflable amb karts de pedals i exhibició de camions teledirigits.

Durant el dia també es podrà veure una exposició de vehicles i actuacions de cotxe drifting, a càrrec de Gallo Sport. També s’exposaran els camions participants que, a les 10.30 i a les 20 h, desfilaran pels carrers del poble per mostrar les creacions artístiques que llueixen els vehicles.

En el marc de la fira es faran jocs per als camioners, concurs de pols, estirar corda, concurs de tubs d’escapament amb medidor de sorolls... i un homenatge pòstum a Flora Biosca, aerògrafa reconeguda en el camp d’aerografies de camions; es podrà veure una desfilada nocturna de camions decorats pel poble i, de 22 a 3 h, l’actuació de DJ Anacleto, amb música de tots els temps.

Diumenge 18 de juny, la fira acollirà l’exposició de vehicles al carrer Tenes i Molí de Vent; una exhibició de cotxes 4x4, en el circuit 4x4 Pura vida; inflables, cars slide, simuladors de motos i cotxes, circuit inflable amb karts de pedals i exhibició camions teledirigits a l’aparcament de Llevantpark, l’exhibició de castells amb els Manyacs de Parets i l’entrega d’obsequis als participants.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26