Portada > Actualitat > Notícies > Parets surt a escena amb la mostra de teatre Bambolina

Parets surt a escena amb la mostra de teatre Bambolina

12/06/2017

Bambolina dóna nom a un projecte d’arts escèniques que recupera de nou la Mostra de Teatre de Parets. Es tracta d’una proposta artística organitzada conjuntament per l’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc els dies 17, 19 i 20 de juny, a partir de les 19 hores, al Teatre Can Rajoler.

Segons l’alcalde, Sergi Mingote la recuperació de la mostra de teatre de Parets “neix d’un ferm compromís de la institució amb la cultura en totes les seves disciplines”. En aquest sentit, afegeix que “la nostra vila mereix un espai que deixi palès el seu gran potencial artístic. Bambolina és molt més que teatre, és un espectacle artístic extraordinari ple de cares conegudes, protagonitzat, en bona part, per joves promeses de Parets.” 

En tres dies, 126 actors i actrius d’entre 4 i 60 anys, gairebé tots veïns i veïnes de Parets, representaran nou obres al Teatre Can Rajoler. Alfredo Rodríguez, coordinador d’Escena Educativa, defineix la Mostra de Teatre de Parets com “el resultat del treball realitzat als diversos tallers de teatre organitzats al Casal Can Butjosa i a les escoles Lluís Piquer i Pau Vila del municipi, on des del més jove fins al més gran, hi ha posat il·lusió, esforç i talent.

La programació inclou les obres Coloraina, El bosc encantat, Cinderella (espectacle en anglès), Pedaços, Endrecem el cel..., La gran cursa, El cel és l’escenari, Caos al plató i Viatge al Pol Sud.

Arxivat a: Cultura
Mostra teatre Bambolina 2017 banner