Portada > Actualitat > Notícies > La flama del Canigó encendrà les fogueres de Sant Joan a Parets

La flama del Canigó encendrà les fogueres de Sant Joan a Parets

19/06/2017

L’entitat Òmniu Cultural, amb el suport d’entitats locals i de l’Ajuntament de Parets del Vallès, serà l’encarregada enguany de fer arribar el foc del Canigó a Parets, per tal d’encendre les tradicionals fogueres que il·luminaran la nit de Sant Joan i donaran el tret de sortida a les revetlles populars que se celebren al municipi.

L’inici de les activitats es farà a les 19.30 h, a la plaça de la Vila, amb la intervenció del Niu d'Art Poètic i del nou grup de Sardanes de Parets. Paral·lelament, membres del Club Atletisme Parets, el Club Tennis-Taula Parets i del Club Handbol Parets seran els encarregats de transportar la flama des del Passeig de Ronda fins a la plaça de la Vila.

A les 20.15 h tindrà lloc la rebuda del foc, que anirà a càrrec del consistori paretà. Posteriorment es farà la lectura del missatge de la Flama 2017, en el qual participaran Diables Parets, Niu d'Art Poètic, Manyacs Parets, l’Associació de donants de sang del Vallès Oriental i Òmnium Cultural.

Finalment, la flama encendrà els fanalets que es repartiran als assistents i es traslladarà a les forgueres de la vila per donar inici a les diferents revetlles. 

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Flama canigó